Thursday, July 4, 2013

My Moment with Premium Beautiful

Its been a month...
Previous weight - 58kg
Current weight - 55kg

And people around start saying ..."u nampak kurus" ...aku plak tersenyum je...dalam hati ..."yeay! Its work!"

I still remember the first day to work i hardly find my clothes that can fit me...

My confinement period doesnt give me the best weight number this time...

And here i am with premium beautiful....mommy best lingerie...weeee...

Lets see how much weight loss i can go...

Wednesday, July 3, 2013

Bride to be...take note!

Something bad happen to me last saturday. My handbag was stolen!! And it happened during wedding at my auntie's house..

I started notice my handbag was gone when my sister asking me where did i put my handbag ...and i keep telling her...its there in the room and she said..."Along its not there!"

Adoiii...then everybody in the house start checking their things...and unfortunately my cousin, my auntie and my grandma had lost theirs too.

Nak dijadikan cerita, my cousin yg memula perasan her bag is not at the place where she put had gone with the bride for a photoshoot. She only notice that her bag was stolen when my auntie ask her to blocked all the bank cards while i was doing the same thing at home..when she did that..pencuri tu dah gune pun credit card die..nasib baik baru 60 ringgit..but still we have to pay for it, right!

Kami buat polis report petang tu juga...rupe-rupenye we're not the first one experiece this. Dah few case berlaku before where pencuri tu duk menyamar jadi kaum keluarga pengantin...

My auntie cik udi ade jugak perasan guest yg agak mencurigakan..tapi tak berani la nak tegur kut kut sedara jauh yg tak dikenali ...dibuatnya kalo btul sedara jauh kang terasa hati la plak..

Sedihnye...i have to redo all the important cards...and it takes few days to settle it all...

So unexpexted isn't it? So bride to be...important note to you all..please...pleasee remember to take precautions on this..do secure all the precious things inside locked wardrobe or room...not only your things but your close relatives things too...if you dont want to lock the room then you have to make sure there is someone taking care of the room..

So..here's the bride & groom in royal blue....congrats!

Thursday, June 27, 2013

Catching up...

I know...i know. ..i make the statement again...being bz and no time to put up a post for such a looooonggg time....hehee...

But hey! ...i just dload the app....catching up is all i need..allow me pleasee...

Current status: A mother of 2

Saturday, November 26, 2011

Setahun yang lalu ... - part 1

It's been a year! Time flies so fast...

Satu tahun yang lalu ..pada tarikh ini, aku dengan rasminya menjadi Mrs. Bumblebee ..

Let's recap...

Masih ingat lagi hari itu. Walaupun dalam masa beberapa jam lagi, aku akan merubah status menjadi seorang isteri kepada pangeran tercinta, hari itu adalah hari yang sangat tenang. Tidak seperti orang lain, majlis akad nikah kami berlangsung pada hari khamis. Not a public holiday yet it is a working day. Bertempat di rumahku, majlis akad nikah kami merupakan majlis yang serba sederhana dan cuma dihadiri oleh kaum keluarga terdekat sahaja.
Untuk mencari kelainan, busana berwarna biru salju telah menjadi pilihan kami untuk dikenakan semasa majlis akad nikah.  Seawal jam 11 pagi, Kak Awin, MUA pilihanku telah pun sampai untuk menjadikan aku nampak lebih anggun berbanding hari-hari biasa. Masih ingat lagi senyuman manis dan keramahan Kak Awin ketika sampai di rumah dan sewaktu menyiapkanku. She’s so pro! And I love her work so much! Tak percaya?? Sila la lihat...



Oh! tudung chiffon beaded yang dipakai juga adalah hasil kerja tangan Kak Awin dan juga veil. Tudung chiffon beaded itu memang ditempah khas dengan Kak Awin untuk dipadankan dengan busana kurung moden yang dipakai manakala veil putih adalah sebahagian daripada Kak Awin collection yang telah disewa. 

Majlis bermula selepas Zohor. Rombongan pihak lelaki sampai sedikit lewat dari Tok Kadhi. Namun, Alhamdulillah, hanya dengan sekali lafaz aku sudah sah menjadi miliknya. Tiada tangisan kegembiraan yang terbit dari wajah cuma rasa tenang dan lega yang melengkapi diri. Terasa diri ini sudah lengkap dan sempurna seolah tiada apa yang perlu dirisaukan lagi. Walhal, ini hanyalah permulaan bagi fasa baru dalam hidupku. 







Tuesday, January 11, 2011

So..How's Married Life?

A question that is still ring into my ears till now... frankly i did not know how to answer that...referring to our PJJ status a.k.a Perkahwinan Jarak Jauh...the time we really spend as husband and wife are limited....i'm here in KL and he is there in JB...obviously tired of being up and down and being a nomad, without bring any stuff with us of coz...heh..but i do enjoy every moment we had together , missing him and wish the clock would ticking even faster so i could meet him again ...it is just the sweetest thing ...

Most people we've met advised us to live under one roof and that's what we're currently working on. This going to be in my checklist for 2011.

I'm currently in the middle trying to get close to him ...may Allah will grant us the chance and permudahkan segala urusan kami..Amin..

Tuesday, December 14, 2010

The Next Big Thing ...

I know this is like to early for this ...but i'm very glad to share it with all of u ..strictly to those who already married k ..hehee...bride to be pun ok jugak sebab boleh plan ..haha...

About few hours ago ..my beloved hubby ask me to count my period cycle so we would know when is my fertile days ...look how excited he is wanting to be a dad huh ..ekeke...now here i am googling something for me to learn about my body cycle which i dont even bother last time ...and see what i have found ..

The ...OVULATION CALENDAR 


I think this website is really helpful for those who does not know how to predict your ovulation period or to know when is the best intercourse time in getting baby boy or girl .. sweet right..

Love to share it with you ;) ..

But remember this is merely a guidance okay ...

p/s: manusia hanya mampu merancang, Allah yang bisa menentukan

The Day I'm Officially Yours ... 25.11.2010

 presenting mr. & mrs. bumblebee